About Me :)

Моє фото

У вільний час веду блог, трохи фотогарфую, пишу, печу тортики на замовлення. Люблю придумувати щось нове. Люблю подорожувати та фотографувати. Люблю гладити кота і прикрашати ялинку,  пекти кекси і фруктові тарти, хорошу їжу і фуд-фото, спати на кольоровій постелі, їсти груші і холодець,  купувати взуття і вишукувати якісь прикольні речі на "секонді". Колекціоную ведмедиків. Люблю затишні кав'ярні. Не люблю горіхи і брехунів,  прокидатись коли за вікном ще темно. Не люблю шпильки і міні-спідниці. Хочу скупатись в океані, перезимувати в теплих краях, потрапити до Кейкенгофу, навчитися готувати фаршировану рибу, бути уважнішою і не стати на старості товстою :)

23 травня 2015 р.

Курячі рулетики зі шпинатом і горіхами

 І ще один рецепт, який є на сторінках журналу "Смачна подорож" - смачні та прості в приготуванні курячі рулетики - які можуть бути і гарячою стравою, і холодною закускою, оскільки добре ріжуться і можуть бути чудовим додатком до канапок чи м'ясної нарізки, а також не завдадуть неприємностей мамам, що годують грудьми:)
 На 4 рулетики, які стануть повноцінними чотирма порціями до гарніру вам знадобиться:
- куряча грудка (подвійна)
- пучок шпинату
- 3-4 грецькі горіхи
- 1 яйце
- чайна ложка сметани
- чайна ложка масла
- сіль та перець за смаком

Курятину слід промити та розрізати на 4 частини так, як на відбивні. Відбити, посолити, поперчити та відставити в сторону. Тим часом шпинат помити та порізати. Покласти до сотейника з грубим дном, де потім будете тушкувати.

 Горіхи очистити та з допомогою ножа або качалки потиснути. Шпинат притушіть зі столовою ложкою води, додайте яйце і швидко перемішайте, або рівномірно розподілився жовток. Додайте масло  і сметану та ще потушкуйте. Насамкінець додайте горіхи, посоліть, добре вимішайте та зніміть з вогню.

 Начинку розподіліть по попередньо підготовлених "відбивних", скрутіть в рулетики - я ще додатково сколювала зубочистками. Запікати в рукаві або закритому посуді, аби не були сухими, протягом 20-25 хв. при 180 градусах. Рештки начинки я вилила поверх рулетиків. Також добре до рукава, в якому то запікатиметься додати 2-3 столові ложки бульйону чи води - це зробить м'ясо більш соковитим.
 Можна замість шпинату брати варену моркву і додавати трохи тертої апельсинової цедри та меду.

3 коментарі:

  1. До чего же должно быть вкусно! Люблю шпинат в любом виде. А с орехами вдвойне вкуснее!))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. горіхи дають цікавий аромат. Я , взагалі, горіхи терпіти не можу, а от в цьому рецепті вони вийшли прикольні.

      Видалити
  2. Дуже цікавий рецепт, дякую. Ще сподобалась ідея с морквою апельсиновою цедрою та медом, на днях хочу приготувати, дякую за натхнення, дуже смачний опис та фотозвіт 😊

    ВідповістиВидалити