About Me :)

Моє фото

У вільний час веду блог, трохи фотогарфую, пишу, печу тортики на замовлення. Люблю придумувати щось нове. Люблю подорожувати та фотографувати. Люблю гладити кота і прикрашати ялинку,  пекти кекси і фруктові тарти, хорошу їжу і фуд-фото, спати на кольоровій постелі, їсти груші і холодець,  купувати взуття і вишукувати якісь прикольні речі на "секонді". Колекціоную ведмедиків. Люблю затишні кав'ярні. Не люблю горіхи і брехунів,  прокидатись коли за вікном ще темно. Не люблю шпильки і міні-спідниці. Хочу скупатись в океані, перезимувати в теплих краях, потрапити до Кейкенгофу, навчитися готувати фаршировану рибу, бути уважнішою і не стати на старості товстою :)

10 квітня 2015 р.

Easter soon, або ж час готуватися то свят!

 Здається, час тягнеться довго, але весна по трохи таки входить в свої права ну і Паска все ближче і ближче. Не знаю як у вас, але в нас традиційно на Великдень в кошику мають бути не лише паски, ковбаска та яйця, а й печиво.
І так прикро бачити по кошиках магазинну продукцію - однотипну, хімічну і несмачну, що аж плакати хочеться! Я вже мовчу про писанки та домашнє м'ясне... Розумію прекрасно, що всі по роботах і зайняті, але Великдень - раз в рік, і в отих приготуваннях є своя особливість, свій настрій - розмальовувати по вечорах яєчка, до ночі пекти печенька і лягати спати, коли по оселі смачно пахне. Люди стали ліниві... Всі без винятку. Вибачайте, але то факт... До чого це я? А, так - сьогодні буде збірний пост для лінтюхів, в якому будуть смачні і прості у приготуванні печенька, які ми часто кладемо то святкового кошика. Фото минулорічні, але я вже готую нові смачні дописи з новими фото.
Отож, під фото - посилання на переписи печеньок. Потіште себе і своїх близьких чимось смачним, бо ж це набагато простіше, ніж здається на перший погляд :)
 Горіхово-імбирні сердечка, які на Різдво транформуються в лосів (рецепт там де й рецепт макових)
 А можна і взагалі от такі писанки поробити:) Розмальовані цукровими олівцями (типу кольорова білкова маса)
А ще є любимі всіма горішки. Я недавно відкрила для себе, що моя вафельниця має насадки для цих любимих багатьма печеньок! Тому тепер поки мала спить я "клепаю" ці печенюхи і набираю кілограми. Маю ще один рецепт, але хочу відправити його на конкурс, тому наразі не публікуватиму ще.
Звісно, що після випікання паски у вас залишаться білки - куди їх подіти? сюди:)
Або ж печіть горіховий кекс
Йду на кухню, адже ще купа планів, а з мацьопою на руках все виходить повільніше, та все ж! Скоро почуємося :)

1 коментар:

  1. Надюш, дякую за рецепти і за печиво:)) Воно неймовірно смачне, спецально забігла за рецептов печеньок з маком, то мої найулюбленіші)

    ВідповістиВидалити