About Me :)

Моє фото

У вільний час веду блог, трохи фотогарфую, пишу, печу тортики на замовлення. Люблю придумувати щось нове. Люблю подорожувати та фотографувати. Люблю гладити кота і прикрашати ялинку,  пекти кекси і фруктові тарти, хорошу їжу і фуд-фото, спати на кольоровій постелі, їсти груші і холодець,  купувати взуття і вишукувати якісь прикольні речі на "секонді". Колекціоную ведмедиків. Люблю затишні кав'ярні. Не люблю горіхи і брехунів,  прокидатись коли за вікном ще темно. Не люблю шпильки і міні-спідниці. Хочу скупатись в океані, перезимувати в теплих краях, потрапити до Кейкенгофу, навчитися готувати фаршировану рибу, бути уважнішою і не стати на старості товстою :)

5 квітня 2014 р.

Улюблений салат:)

Розумію, що то вже зовсім скоро потрібно буде вітатись не інакше, як "Доброго вечора", та все ж...  У Львові вже повноцінна весна- з квітучими деревами, пахучими нарцисами та гіацинтами на Галицькому, з яскравими барвами тепличних огірків та редиски... Саме останні мене приваблюють найбільше. Салат з черемшею та різні її інтерпритації вже просто набридли, а вчора, побачивши за привабливою ціною симпатичне листя салату вирішила однозначно - готувати свій люблений салат з тунцем! 
Цей салат мені дуже літній, свіжий та соковитий.
Вже самі кольори овочів потихеньку зводили з розуму, ніби просили: "Давай, фоткай нас!!! Ми такі кльові і кольорові". Ясна річ, що я їх поклацала і далі вбила:) Ну типу четвертувала:):):) Жорстоко, але результат видався смачним:)
Інгридієнти перед вами:)
На подвійну порцію ( якраз нам на сніданок) мені знадобилось:
- половина огірка
- один великий помідор, або два малих
- 1 куряче яйце і 3 перепелиних
- листя салату
- жменя сухариків (беру "Флінт"-лайт "Морський коктейль")
- столова ложка консервованого тунця (брала той, що до салатів - шматочками не бачила в продажу чомусь цього разу...)
- сіль, чорний мелений перець - до смаку
- оливкова олія та трохи бальзаміку
- чайна ложка кунжуту
Листя салату миємо, огірок нарізаємо тоненькими плястерками, помідор - скибочками. Ріжемо яйця. З'єднуємо всі складові, що були зазначені вище, посипаємо кунжутом та поливаємо олією та бальзаміком. Влітку я додаю ще виноград киш-миш. Можна ще родзинки. Цього разу просто не виявилось їх у мене...
Звісна річ, що можна брати лише курячі яйця, але я люблю вигляд та делікатність перепелиних. 
Розумію, що пост не надто інформативний, зате кольорові фото:) І можливо, хтось з вас саме хотів ідею свіжого весняного салату:) Тому смачного!

7 коментарів:

  1. ой Надюшка, красота-то какая у тебя! и вкуснота конечно:)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) справді, було смачно - організм скучив за свіжими соковитими салатами:)

      Видалити
  2. Дякую за салатик :-) Треба приготувати, скучила за таким. Фото фантастичні :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я теж скучила:) ще, доречі, можна посипати насінням соняшника чи гарбуза - цікавий смак буде:)

      Видалити
  3. Надюша, у тебя та-ак красиво! Конечно, весенние овощи еще не приобрели положенного вкуса, но зато цвет у них бесподобный! Действительно, хочется сразу съесть...
    Полюбовалась твоими фото с коллекцией вилочек! Оригинально!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. зізнаюсь,що колір трохи підправила у фотошопі. А от смак справді ще не той,що влітку,але всерівно дууууже бажаний після зими.

      Видалити
  4. Ляпота...
    Красота какая , а вкус... ну очень ароматно воспользовался твоим советом , добавил семечек Просто клас!
    Любимая в восторге. Спасибо за рецепт. Я буду заглядывать теперь постоянно, случайно наткнулся.

    ВідповістиВидалити