About Me :)

Моє фото

У вільний час веду блог, трохи фотогарфую, пишу, печу тортики на замовлення. Люблю придумувати щось нове. Люблю подорожувати та фотографувати. Люблю гладити кота і прикрашати ялинку,  пекти кекси і фруктові тарти, хорошу їжу і фуд-фото, спати на кольоровій постелі, їсти груші і холодець,  купувати взуття і вишукувати якісь прикольні речі на "секонді". Колекціоную ведмедиків. Люблю затишні кав'ярні. Не люблю горіхи і брехунів,  прокидатись коли за вікном ще темно. Не люблю шпильки і міні-спідниці. Хочу скупатись в океані, перезимувати в теплих краях, потрапити до Кейкенгофу, навчитися готувати фаршировану рибу, бути уважнішою і не стати на старості товстою :)

10 лютого 2014 р.

Теплий салат з печінкою та нутом

 Такі речі, як цей салат виходять випадково.  А потім стають звичкою. Всі, хто зі мною знайомі давно знають про мою любов до печінки і субпродуктів. Перше місце в рейтингу посідає кроляча печінка. Це смак улюблений з дитинства. І зараз, коли мама купує кролів "з рук" обов'язковим є наявність всіх смачних нутрощів (звучить жахливо, ага?:) )
 Отож, що мені знадобилось на одну порцію:
- кроляча печінка
- цибулина
- жменя вареного нуту (баранячого гороху)
- жменя вареної та присмаженої на маслі брюсельської капусти
- мікс зелених салатів
- майонез
Печінку замочити в молоці на півгодини. Просушити паперовим рушничком. На пательні розігріти олію та вкинути подрібнену цибулю. Цибулі в такому випадку забагато не буває - саме вона додає аромату печінці. Поверх цибулі викласти печінку ( не різати на шматочки! ), посолити, поперчити, можна додати гранатового соку і тушкувати під кришкою до готовності час від часу перевертаючи. Брюсельку капусту відварити і підсмажити на вершковому маслі. 
На тарілку викласти "гіркою" салат, поверх попередньо відварений нут, брюсельську капусту. Печінку порізати на скибочки, викласти поверх овочів. Полити невеликою кількістю майонезу
 До салату я робила улюблені гріночки з чорного хліба. Крутони з білого теж підійдуть. Смачного!

5 коментарів:

  1. Надінька, влюбилась у Ваш блог!Окрім скрапу-люблю смачненьке готувати-тут у вас кожен рецепт -шедевр, і фото додають апетиту)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, дякую:) А ви, схоже, мене на скрап помаленьку підсажуєте.. Колись тим займалась, але якось запустила...

      Видалити
  2. Надюша, очень люблю салаты с нутом! А вот печень не пробовала добавлять. Хотя у нас печень кролика и не купить, но другие виды мне очень даже по вкусу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гадаю,з курячою чи індичою буде не гіршк. Головне смажити цілою,а тоді різати,аби не була суза.вчора ще випробувала новий метод готування печінки.поділюсь найближчим часом.

      Видалити
  3. Безперечно мій смак))) Мушу приготувати щось подібне

    ВідповістиВидалити