About Me :)

Моє фото

У вільний час веду блог, трохи фотогарфую, пишу, печу тортики на замовлення. Люблю придумувати щось нове. Люблю подорожувати та фотографувати. Люблю гладити кота і прикрашати ялинку,  пекти кекси і фруктові тарти, хорошу їжу і фуд-фото, спати на кольоровій постелі, їсти груші і холодець,  купувати взуття і вишукувати якісь прикольні речі на "секонді". Колекціоную ведмедиків. Люблю затишні кав'ярні. Не люблю горіхи і брехунів,  прокидатись коли за вікном ще темно. Не люблю шпильки і міні-спідниці. Хочу скупатись в океані, перезимувати в теплих краях, потрапити до Кейкенгофу, навчитися готувати фаршировану рибу, бути уважнішою і не стати на старості товстою :)

3 серпня 2013 р.

Салат "Пікантнтий"

Салат є дуже простим та економічним у приготуванні, не потребує особливих навик та вмінь, а отже під силу всім:) 
Даний салат можна зустріти з різними додатками та заправками, і звісно, що з різними назвами - то вже як кому подобається. 
Я ж нині зробила його максимально простим.

На дві порції по 150 грам (чистий вихід) вам знадобиться:
- 2 більші морквини
- пачка сухариків з підходящим смаком (сметана-зелень, часник,  сир)
- зубок часнику
- столова ложка зерен кунжуту (можна взяти зерна льону, соняшникове чи гарбузове насіння, смажений арахіс
- столова ложка натертого на дрібну терку "твердого" сиру
- півтори столові ложки майонезу
- сіль, духмяний перець за смаком
- кріп

Моркву натерти на терку ( в ідеалі - якщо маєте таку для моркви "по-корейськи", якщо ж нема - то на звичайну більшу), додати сир та кунжут, вимішати. Додати майонез, в який витиснути за допомогою часникодавки зубок часнику, посолити, поперчити. Сухарики додати за 10 хвилин до подачі салату (або ж споживання).
Викласти на тарілки, зверху можна притерти сиром чи посипати кунжутом. Добре поєднуєтсья з кропом ( петрушка щось не дуже пасує..).
От по суті і все, але скажу одне - їсти такий салат треба вдома, будучи впевненим, що ні з ким не доведеться цілуватись:)

Немає коментарів:

Дописати коментар