About Me :)

Моє фото

У вільний час веду блог, трохи фотогарфую, пишу, печу тортики на замовлення. Люблю придумувати щось нове. Люблю подорожувати та фотографувати. Люблю гладити кота і прикрашати ялинку,  пекти кекси і фруктові тарти, хорошу їжу і фуд-фото, спати на кольоровій постелі, їсти груші і холодець,  купувати взуття і вишукувати якісь прикольні речі на "секонді". Колекціоную ведмедиків. Люблю затишні кав'ярні. Не люблю горіхи і брехунів,  прокидатись коли за вікном ще темно. Не люблю шпильки і міні-спідниці. Хочу скупатись в океані, перезимувати в теплих краях, потрапити до Кейкенгофу, навчитися готувати фаршировану рибу, бути уважнішою і не стати на старості товстою :)

18 серпня 2013 р.

Тарт з рибою та овочами

Минулих вихідних їздили в Здолбунів. Мама купила якусь дивну рибу, яку в них в магазинах називають "креветкова". Що то за риба - не знаю, на смак непогана, м'ясиста, без специфічного запаху. 
Я її пекла, а оскільки один шматок лишився - вирішила зробити з нього тарт на швидку руку. Думаю, в якості начинки можна брати будь-яку іншу рибу, в тому числі  і червону, головне - без кісток. 
Час приготування з готовими інгридієнтами - 50 хв. Я рибу попередньо вичистила від кісток, посолила, поперчила, збризнула лимонним соком і поставила на 30 хв. в холодильник. Отож, для даного рецепту мені знадобилось:
- одна болгарська перчина
- два помідори ( попередньо ошпарені кип'ятком та очищені від шкірки)
- 100-150 грам філе риби
- 3 яйця
- столова ложки сметани (домашньої)
- жменя тертого "твердого " сиру ( грам 70-100)
- 50 грамів масла
- неопвна склянка борошна
- сіль, цукор, спеції за смаком
- масло та сухарі для випікання

Масло перетерти з яйцем, сіллю та цукром, по трохи додавати борошно і перетирати в однорідну масу. Давати борошна стільки, скільки візьме. Головне - аби тісто було еластичним та не прилипало до рук. Коли тісто буду готове - покласти в кульок та відправити в холодильник на 7-10 хв. Тим часом порізати тоненькими кружальцями перець та помідори.  Збити 2 яйця зі сметаною та сіллю.
Форму змастити маслом та посипати сухарями. Тісто викласти як на тарт ( з бортиком). На дно викласти шматочки риби, зверху помідор, далі перець. Залити все збитою масою з яєць та посипати сиром.  Я додавала спеції "Прованські трави", можете додати ті, які смакують вам більше.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку попередньо накривши фольгою. Випікати 20 хвилин накритим і ще хвилин 15 відкритим. 
Добре йде як теплим, так і холодним.
 Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар