About Me :)

Моє фото

У вільний час веду блог, трохи фотогарфую, пишу, печу тортики на замовлення. Люблю придумувати щось нове. Люблю подорожувати та фотографувати. Люблю гладити кота і прикрашати ялинку,  пекти кекси і фруктові тарти, хорошу їжу і фуд-фото, спати на кольоровій постелі, їсти груші і холодець,  купувати взуття і вишукувати якісь прикольні речі на "секонді". Колекціоную ведмедиків. Люблю затишні кав'ярні. Не люблю горіхи і брехунів,  прокидатись коли за вікном ще темно. Не люблю шпильки і міні-спідниці. Хочу скупатись в океані, перезимувати в теплих краях, потрапити до Кейкенгофу, навчитися готувати фаршировану рибу, бути уважнішою і не стати на старості товстою :)

17 серпня 2013 р.

Кабачковий террін

Оскільки  готувати зараз я змоги не маю, то викладу старіший рецепт з категорії "готую з того, що в холодильнику". Я робила то тижнів зо три тому.. Але кабачків ще достатньо на базарі, тому можете і ви спробувати.
Я не можу сказати, що це повноцінний террін, але щось подібне до того, адже запіканкою то теж назвати не можна...
В мене дана страва була без м'яса, але якщо в середину додати шматочки курячого філе чи жменьку фаршу - ви точно ніц не зіпсуте:)
 
З холодильника мені знадобились:
- маленький кабачок, 
- 2 яйця,
- столова ложка майонезу (або сметани),
- жменя спагеті з попереднього готування,
- маленька морквинка,
- столова ложка томатної пасти ( можн азамінити кетчупом - магазинним чи домашнім)
- олія для змащування форми

Кабачки помити і за допомогою спеціального ножа нарізати тоненькими "язичками". Керамічну ємність для запікання змастити олією та вистелити поперек плястерками кабачка, щоб утворилось кабачкове дно. 
натерти моркву на терку та викласти поверх кабачка.  Спагеті вимішати в кетчупі та покласти на моркву. Зверху застелити кабачком, що залишився.
Збити яйця з майонезом/сметаною, посолити поперчити і залити то всьо. Поставити в духовку розігріту до 180 градусів на 30-40 хв. першу половину часу тримати закритим (якщо немає кришки - накрийте фольгою).
 Готову страву викласти на тарілку ( виймається легко). Перед подачею можна затерти сиром та підігріти в мікрохвилівці.
Добре смакує зі сметаною як холодним, так і гарячим.

Немає коментарів:

Дописати коментар